familielogos | toepassingen
15601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15601,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Geboortekaartjes

De geboortekaartjes die ik maak hebben de vorm van een paspoort, omdat de bijzondere vormgeving zich uitstekend leent voor een logo en het geboortekaartje gezien kan worden als het toegangsbewijs voor de wereld. De kleuren kunnen naar eigen idee worden ingevuld.  Het familielogo, waarin nu ook de kenmerken van het kind in zijn verwerkt, maakt het tot een uniek en persoonlijk geboortekaartje. Een kado voor het leven!

Trouwkaarten

Het logo vormt een goede basis voor de trouwkaart. Daarnaast kan het logo in verschillende vormen worden toegepast voor, tijdens en na de bruiloft. Je kunt hierbij denken aan menukaarten, wijnetiketten, bedankkaartjes, website, bewegwijzering en het bedrukken van servetten en give away’s. Op die manier breng je het logo extra onder de aandacht bij familie en vrienden, zodat er later bij het zien van het logo direct een koppeling wordt gemaakt met jullie.

Stickers

Wie houdt er nou niet van stickers? Met deze stickers personaliseer je allerlei eigendommen, bijvoorbeeld je broodtrommel, boeken, telefoon, speelgoed, step, fiets of andere zaken die je wilt markeren als jouw eigendom. Daarnaast kan de sticker goed gebruikt worden om een kadootje mooi in te pakken.

Stempel

Het logo in stempelvorm kent uiteraard diverse toepassingsmogelijkheden. Zo kun je de stempel gebruiken voor brieven, enveloppen of je kunt er zelf etiketten mee maken. Door gebruik te maken van verschillende kleuren inkt, kun je ook nog variëren in kleur.

Kado

Geen feest zonder een kado! Bij een huwelijk kun je denken aan een klein presentje als bedankje waarop je het logo laat drukken. Bij de geboorte is het leuk om het logo op een rompertje te laten drukken. Daarnaast is het leuk om elkaar binnen het gezin te verrassen met een kado waarop het familielogo is afgedrukt.

Muurdecoratie

Het logo in de vorm van een (muur)decoratie kan gebruikt worden in een strandhuis of babykamer, maar wordt ook wel gebruikt als naambordje bij de voordeur.

Tegeltje

Bijzonder mooi is ook om het logo in een tegeltje te laten bakken. Leuk om zelf op te hangen of om als kadootje te geven.