familielogos | over mij
15607
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15607,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Marieke Zwartenkot

Na mijn studie grafisch ontwerpen aan de academie Minerva in Groningen, ben ik eerst in dienstverband gaan werken bij twee verschillende grafische ontwerpbureaus, Lava en Thonik. Beide bureaus waren interessant voor mij, omdat ze voor heel verschillende klanten en doelgroepen werken. Daar heb ik veel ervaring opgedaan, maar op een gegeven moment had ik genoeg geleerd en ben ik voor mezelf begonnen.

Naast het ontwerpen van familielogo’s maak ik grafische ontwerpen voor onder meer tijdschriften, schoolboeken, huisstijlen en websites.

Familielogo’s maken vind ik een mooie aanvulling op mijn dagelijkse werk, omdat ik op een bijzonder moment een familie binnen mag komen. Het gesprek met degene waarvoor ik het ontwerp maak, geeft mij de inspiratie en de energie om met het ontwerp aan de slag te gaan.