familielogos | hoe werkt het?
15629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15629,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hoe werkt het?

De kenmerken van het koppel, familie of groep vormen de basis voor een speciaal ontworpen logo. Bij kenmerken moet je denken aan initialen, plek van herkomst of ontmoeting, het sterrenbeeld, betekenis van de (familie)naam of een bijzondere interesse van de personen die het betreft.

 

In een persoonlijk gesprek onderzoek ik welke kenmerken als input kunnen dienen voor het ontwerp. Na het maken van een eerste ontwerp, kunnen er naar behoefte nog aanpassingen worden gedaan en volgt een definitief ontwerp. Bij gezinsuitbreiding worden de kenmerken van het kind toegevoegd aan het logo en kunnen er op basis van een eerste ontwerp ook weer eventuele aanpassingen worden gedaan. Ik vind het belangrijk dat het logo iets eigens heeft, goed voelt en past bij de personen waar het voor ontworpen is.

Familie Thiam-Kassimaly

Familie Bakker-de Ruyter

Familie Zwartenkot-Duchenne