familielogos | back-up oude pagina
15621
page-template-default,page,page-id-15621,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

back-up oude pagina

Geef je liefde vorm in een familielogo:

Een kado voor het leven!

Verwacht je een baby?

Is het je wens om samen verder door het leven te gaan?

Gebruik zo’n gelegenheid om je liefde vorm te geven in een familiehuisstijl.
Laat de persoonlijke kenmerken van beide hier samen smelten tot een uniek ontwerp. Trouwen of partnerschap en dit ontwerp voor jezelf ontwikkelen en later is dit de basis voor het geboortekaartje. Natuurlijk is iedereen anders en mag je ook andersom beginnen, dan start je met het paspoort voor zijn of haar leven.

Geboortekaartjes

Dit geboortekaartje heeft de vorm van een paspoort, omdat de bijzondere vormgeving zich uitstekend leent om het verhaal van de geboorte van je kindje te vertellen. De achtergrond van zijn of haar familienaam vormt de basis voor een speciaal ontworpen logo. Deze familiehuisstijl in combinatie met de persoonsgegevens van je kindje vormen zo een uniek geboortekaartje. Een kado voor het leven!

Trouwkaarten

Geef deze uiting van liefde vorm in je familiehuistijl door dit exclusieve ontwerp.
Een speciaal ontworpen logo met de bijzondere kenmerken van beide dient als uitgangspunt voor het ontwerp. Familiehuisstijl omvat ontwerp logo, 500 foliedrukstickers, kaartjes op cd formaat met bijpassende enveloppen digitale gedrukt 150 feest-, 50 daggast- en 150 bedankkaartjes.

TIP!
Gebruik de stickers op champagne -en wijnflessen, menukaarten, bewegwijzeringsborden, etc om ook het feest aan te kleden en je familiehuisstijl door te voeren.

Wat kost dat?

ontwerp familielogo 250 euro

drukken trouw/geboortekaartjes vanaf 75 euro per 100

stempel met het logo 45 euro

Speciaal familie pakket:

Ontwerp familielogo + 100 foliedruk geboortekaartjes met bijpassende envelopjes + 100 bedank kaartjes + een stempel met het logo + logo stickers met postcode voor op de envelop

500 euro

Marieke Zwartenkot

Roel Kooister Verbeeldingskracht is mijn bedrijf als senior beeldredacteur. Inhoudelijk is onderwijs, kunst en wetenschap mijn thuisbasis. Naast het visualiseren van tekst van concrete boeken en online magazines ben ik expert in het trainen van beeldspecialisten, met name op het terrein van psychologie en besluitvormingsprocessen waarin beeld en vormgeving een belangrijke rol spelen.

Contact

Marieke Zwartenkot

Jacob van Lennepkade 39 twee

1054 ZG Amsterdam